Houseboat Kuifeend en Fuut

Marina Mookerplas in Mook Middelaar Noord Limburg

Tekst nog aanpassen Als u het zandpad opwandelt aan de achterzijde , kunt u ook via deze kant , onze, op de hoek gelegen, fraai gerenoveerde (sept. 2015) L-vormige patiobungalow zien. Via dit pad kunt u ook met de auto de achterkant van het huis bereiken om uw bagage en of boodschappen te laden/ lossen. De verhuur gaat via Vakantiehuis Verhuur Boogaard, voor contact zie “Reserveren”.

Zoals u op de foto kunt zien biedt deze tuin (120 m2) u volop privacy en genoeg mogelijkheden om een heerlijk plekje uit te zoeken in de zon of schaduw.  De gehele tuin is omheind zodat u heerlijk onbezorgd kunt genieten met uw kind(eren) en of hond. Ontsnappen voor uw hond is niet mogelijk, tenzij iemand het hek open laat staan, de hond over 1.20 mtr kan springen of door een gat kan van 7,5 x 7,5 cm.
De tuin is verder uitgerust met: een grote teakhouten picknickset, 6 tuinstoelen en tuintafel, 2 ligbedden, een parasol van 3 mtr., een droogmolen, een BBQ en een bolderkar met strandwielen. Door de vorm van de bungalow biedt het terras veel privacy en is het daar al snel heerlijk vertoeven in de luwte.
Met het openen van de achterdeur stapt u de ruime, lichte woning in. U komt meteen bij de nieuwe, witte keuken met houten werkblad, die goed voorzien is van alle gemakken. Een nieuwe combi-magnetron en een vaatwasser zullen uw verblijf hier zeker veraangenamen. De keuken is goed uitgerust met voldoende serviesgoed, bestek, pannen, koffiezetapparaat, senseo koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker en de grote koelkast met grote vriesvakken. Verder zult u niet snel misgrijpen op alledaagse dingen en kunt u gebruik maken van onze voorraad  huisvuil-/pedaalemmer-/boterhamzakjes, vaatwastabletten, keukenrol, afwasmiddel en afwasborstel en kruiden.
U heeft de beschikking over een ruime keukentafel met 6 stoelen vlakbij de schuifpui, waarmee u de leefruimte van 70 m2 nog meer kunt vergroten.
De woonkamer heeft aan beide zijden ramen waardoor het een prettige lichte ruimte is in rustige kleuren. Er is Wifi in het huis en een muziekinstallatie met cd-/usb-/radioaansluiting, Er een Smart TV met totaal 60 zenders (+- 12 Nederlandstalige en/of Nederlands ondertitelde zenders en bijvoorbeeld ook 7 Duitse zenders). In het hoekje van de tv zijn stopcontactdozen voor de eventuele opladers. Er liggen vele tijdschriften, een dikke map met brochures en informatie over de omgeving en bijvoorbeeld ook een fietsenknooppuntenboek (handig om mee te nemen tijdens uw fietstocht).
In de ruime keukenkasten kunt u uw boodschappen opbergen en in de woonkamer staat ook nog een kast met opbergmogelijkheden. In die kast zijn enkele spelletjes te vinden (speelkaarten, dobbelstenen, scoreblok, kwartet).
De hal naar de voordeur en/of badkamer heeft 2 ruime kapstokken en een grote spiegel. In het huis zijn 15 tot 20 kledinghangers aanwezig.
De badkamer heeft als extra’s een ruime douchegelegenheid met een glazen deur, vloerverwarming en er is gedacht aan veel praktische afzetvlakken voor bijvoorbeeld uw toiletartikelen/toilettassen of handdoeken, maar ook aan een ruim handdoekenrek en kledinghaken.
De ouderslaapkamer is ruim, gezellig en licht en heeft een tweepersoonsbed met 2 aparte matrassen van 2.10 mtr. lang en 90 cm breed. Er is een grote legkast en ook hier zijn gedacht aan praktische zaken zoals bijvoorbeeld, schemerlampjes op elk nachtkastje, een wekkerradio, een föhn, een nachtlampje, een verduisteringsrolgordijn, een passspiegel, een stoel voor eventuele kleding en nog 2 kapstokken.
De slaapkamer met 2 losstaande bedden van 2 mtr. lang en 80 cm breed is niet groot maar wel knus. Ook hier weer een grote hang-/legkast, een stoel, een passpiegel, kapstok, een nachtkastje, 2 wandlampjes, een wekkerradio en een rolverduisteringsgordijn.
De slaapkamer met een stapelbed (te bereiken via de oudersslaapkamer) heeft 2 matrassen van 2 mtr. lang en 90 cm breed, heeft ook een ruime leg- en hangkast, 2 leeslampjes, 2 boekenplankjes onder bij de leeslamp, een nachtlampje, een spiegel, kapstok en een rolverduisteringsgordijn.
Alle slaapkamers zijn voorzien van openslaande ramen en ventilatieroosters. Er zijn 6 kussens met molton kussenslopen, moltons op de matrassen en in totaal zijn er 6 dekbedden van 1.40 mtr x 2.00 mtr.